Carie copii

Existra 2 tipuri de dentitie la copii: dentitia de lapte si dentitia definitiva, incepand de la 6 ani cele 2 exista in paralel pana la schimbarea tuturor dintilor de lapte. Dintii de lapte sunt temporari, dar se carieaza si pot cauza dureri la fel de mari ca si dintii permanenti. Cariile apar ca urmare a unui dezechilibru bacterian. Din cauza obiceiurilor alimentare, a unei igiene dentare necorespunzatoare sau chiar absente, acesti dinti ajung sa fie afectati de leziuni specifice. Complicatiiile ce rezulta din netratarea dintilor temporari sunt multiple si pot afecata chiar si mugurii dintilor definitivi.  Parintii nu stiu ca o carie evolueaza foarte repede la un dinte de lapte si nu pot observa cariile care apar in zone mai greu accesibile si de aceea amana cateodata controlul stomatologic. Periajul trebuie sa devina o parte esentiala a obiceiurilor de dimineata si de seara a copilului. Cele 2 minute acordate periajului reprezinta unul dintre cele mai importante aspecte legate de preventie pe care le puteti transmite micutilor. Caria dintilor permanenti este asemanatoare insa depistarea intr-o faza incipienta si rezolvarea ei sunt mai importante decat in cazul dintilor temporari.

Promotia noastra vine in ajutorul dumneavoatra garantandu-va cele mai bune manopere si proceduri pentru copii. Ne place sa lucram cu copii si va asteptam sa va convingeti ca vizita la stomatolog nu este intotdeauna infricosatoare. Intr-un mediu prietenos copii au capacitatea uimitoare de a se adapta si invata lucruri noi asa ca se vor obisnui cu idea ca exista un loc unde cineva va avea grija de dintisorii lor fie ca este vorba de o urgenta sau un control periodic de rutina.

Dinte de lapte
reducere
10%

Facem o verificare a statusului dentar si vom demonstra celor mici cum trebuie sa isi perieze dintii pentru o igiena perfecta.

Dinte definitiv
reducere
10%

Vom explica cum trebuie facut un periaj corect si vor primi cadou o pasta de dinti.