De ce noi?

Cabinetul de zambete este locul unde vii fara teama de stomatolog pentru ca noi te vom face sa uiti ca asa ceva exista. Pacientii nostri se simt bineveniti si confortabil la fiecare vizita. Filozofia noastra de ingrijire dentara este de a oferi cea mai inalta calitate si cele mai noi tehnici in tratamentele stomatologice. Suntem dedicati acestei profesii si vrem sa fiti satisfacuti pe deplin atunci cand ne vizitati. Succesul nostru se masoara prin recoamandarile pe care le veti face familiei si prietenilor de a apela la serviciile noastre.

Acoperim intreaga gama de servicii stomatologice de la profilaxie (preventie), albirea dintilor, pedodontie la endodontie, implantologie, protetica, toate tipurile de obturatii, pentru a mentiona cateva. Prin orarul de functionare incercam sa oferim o programare convenabila tuturor. Speram ca veti gasi pe siteul nostru raspunsuri la procedurile dentare si metodele de ingrijire orala, nu ezitati sa ne contactati daca aveti intrebari sau doriti o programare.

Filosofia noastra

„Prima si cea mai importanta preocupare a nostra esti tu si zambetul tau”. Satisfactia nostra este zambetul tau la sfarsitul tratamentului. Acesta este motivul pentru care am cooptat in echipa nostra profesionisti care folosind ecchipamentul de ultima generatie din dotarea cabinetului sa fie echipa castigatoare pentru tine. Standardele nostre se bazeaza pe cele mai bune practici disponibile in stomatologia de astazi. Asta ne da avantajul sa-ti oferim ingrijirea pe care o meriti. Planul de tratament este un efort comun intre tine si echipa nostra. De la prima vizita prin fiecare etapa a tratamentului scopul nostru final este sa vedem un zambet fericit.

Siguranta este fara compromisuri, asiguram procese stricte de sterilizare si decontaminare pentru a ne proteja pacientii. Folosim standare care sunt recomandate de Uniunea Europeana si legislatia locala. Echipa noastra este instruita la standare ridicate si participam activ la cursuri pentru a afla noile tentinde in stomatologie. Cursurile la care participam ne ofera informatii despre cele mai noi echipamente, produse si tehnici pentru a oferi manopere stomatologice de ultima ora. Asteapta-te la o experienta pozitiva. Suntem deplini constienti de necesitatea de a avea incredere. Stim cat de dificil este pentru unii dintre pacientii nostri sa isi depaseasca teama si sa revina periodic la control. Pentru ca ne dorim pacienti relaxati si multumiti suntem dedicati pentru a oferi ingrijire personalizata care va construi incredere in abilitatile nostre si va vor convinge ca ati primit cele mai bune servicii stomatologice. Va asteptam!